Ocean

Trots att flytten varit bestämd i över tre månader för Mr Oceans del så är det först nu, med bara 20 dagar kvar, som vi sätter fart och hetspackar. Jag tycker visserligen det är skönare så eftersom man då slipper bo i kaos så länge innan nya lyan är på ingång. Men sagt och gjort så har vi nu börjat trycka ner Mr Oceans hem i banankartonger och det är braaaaa mycket mer saker än vad man tänker på. Räkningar från 2002 (betalda och fixade så varför är dom kvar??? ;) ) tomma filmrullar, brända skivor och damm till den förbannelsen. Börjar känna mig lite små trängd och stressad eftersom vi som sagt inte har många dagar på oss att packa OCH frakta sakerna fem mil.. och till på köpet så får inte mamma Ocean tillgång till nya strandvillan förrän tjugonde dec och eftersom vi flyttar den förste så blir det liiiite trång där ett par veckor. Men va fan, blir lite dundermysigt sådär med kartonger i varje hörn och bara en soffa och en tv uppställd på någon provisorisk bänk så det löser sig :)

Pekingbo för Mrs Oceans del då. Bond-bruden som flyttar till storstan och lämnar döda gator, mörker och ren luft bakom sig.. (Och lägg märke till att Bond-brud läses med östgötskt uttal och är en bonn-brud och inte någon Sean Penn-donna med pistoler på ställen man inte trodde att en tjej kunde ha en pistol på ;) HAHAHAHA )

Skämt åsido. Köket ser napalmbombat ut så dags att ta en banankartong under armen och slå sig ner med katterna på golvnivå och slå in tallrikar i reklam (äntligen får man användning för den, fast det är komsikt att jag säger så för jag gillar reklam :D :)


19 dagar kvar - Ocean Resident ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0