Ocean

Nuuu händer det grejer i hemmet!! Har i helgen och veckan varit och hämtat saker från gamla lägenheten i viken som vi ääntligen blir av med i slutet av veckan!  Då blir man stadsbo på riktigt riktigt :D
    Men som sagt, när sakerna har hämtats hem ska ju allt fixas här också.. All porslin och bestick och sånt ska diskas, alla kläder ska tvättas och alla prydnade och diverse ska få en ny plats eller packas upp p vinden. Puuh, fick ta en puas i deiskandet som jag började med för ucshalingen vad disk det är.. haha!



Det är lite kul sådär när man går igenom alla saker för man hittar saker som man inte visste fanns.. Jag hittade massor av kläder, prydnader och grejer som jag inte ens visste att jag hade kvar och saker som jag trodde var ngn helt annan stans än längst in i min överbelastade walk in-closet :P Till exempel så hittade jag ett halsband jag så länge letat efter som betyder så otroligt mycket för mig.. Och min studentmössa dök upp också och hänger nu finfint brevid min Mr Oceans mössa på största pokalen i mitten av bokhyllan.. På hans står det 2000 och på min står det 2007 haha!! Hittade också mitt ubersnygga daushdraperi som jag ska småtvinga min karl att ha i badrummet :)




Guuud så snyggt. Leopard i badrummet! ;P




Lägenheten för övrigt går framåt och för varje dag som går så får vi bort några kartonger och lite sånt så det blir sakta men säkert ett kanonfint hem. Är så supernöjd och har så många idéer för vad jag ska hitta på så jag vet inte vart jag ska börja. Vill kakla in badkaret, bygga en spelkonsollhylla, göra en väggdeko. till sovrummet, bygga så assymetriska hyllor till över tvn, ta kort på kissarna och skriva ut.. Jaa, finns hur mkt som helst, brås nog på min far så blir nog aldrig riktigt nöjd. Hittar alltid små saker som kan förbättras :P Det som är så kul med mina idéer är att älsklingen, även om han inte tänker på det lika mycket som mig hihi, lyssnar och tycker i de flesta fall likadant så jag har lixom han på min sida.. Till exempel så är badkaret och konsoll-hyllan lite av hans ide bara att jag ritade upp hur det skulle gå till och kollade upp materialkostnad och så. Han är lite med realistisk och vet att det inte kommer ske på en dag utan det kommer både ta tid och kosta pengar så det får komma i vågor och vi får göra små saker i taget. Fnys, jag är tvärtom och vill göra ALLT på EN GÅNG. Men jag får snällt sitta med mitt rosa kollegeblock och rita idéer till tusen och så får vi se när när våra plånböcker vill ge med sig ;)
    Har börjat söka jobb inne i stan nu också. Var ju tänkt att jag skulle det eftersom jag bara jobbar några timmar nere på Ica och det nästan kostar mer för mig att pendla än vad jag sen får ut i lön så det är ganska dumstridigt. Men håller tummarna och fortsätter. Hoppas på ett jobb speciellt så ni kan väl hålla tummanra för mig? :)
    Dags att fortsätta med disken för måste hinna dammsuga innan det är dags att laga mat tills älskling kommer hem :D


Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥



Ocean

Och så till sist var det fredagskväll. Efter en vecka med min älskade Mr Ocean hemma i sängen, sjuk som ett litet barn, så har vi nått viken där vi snart ska äta en goood pastasallad och sen spela kort och grogga lite. Verkar bli en mycket trevlig fredag men blir till att ta det lugnt, är ju trots allt jobb imorgon :)
    Veckan för övrigt har varit lugn. Baby har som sagt varit sjuk.. Började känna soig konstig i måndags men valde att jobba men blev på eftermiddagen sämre och sämre och ondag, torsdag och idag blev han, av mig, ordinerad sängliggande men all den lyx det innebar ;) Här snackar vi saft, ipren, jäger, snorpapper, päronsplitt och pussar till tusen utan att behöva lyfta en fena. Fast jag gillar när min karl är sjuk. Eller, inte att han mår dåligt och så men det där att han blir sådär liten, oskyldig och hjälplös så att jag får ta hand om honom.. Är nog lite av en hönsmamma :P
    I hemmet så går saker och ting framåt. Efter att den älskade tapetseringen blev klar har jag jobbat nonstop med att städa och fixa ornding på alla saker i hemmet och visst går det framåt. Var i gamla lägenheten i veckan och hämtade lite grejer därifrån som direkt åkte hem till stan och agerade finfin inredning :D Och så skönt det var att gå omrking på rena golv för en gångs skull. Dammsugarpåsen, den sista, sprack för ett par veckor sen och hur mycket jag än tejpade så ville den inte suga :S Så det var bara att ge sig ut på dammsugarpåsejakt och vi kunde inte hitta någon, någonstans som passade vår Melissa :( Höll på att bli galen på allt skit hemma men då hittade vi en såndär universal som funkar till alla och vips så kunde jag städa igen :D:D
    Men som sagt. Sitter i lilla viken kvällen till ära och efter att jag hjälpt till med allt som skulle göras med maten så placerade jag mig vid datorn och besätmde mig för att gå igenom alla gamla kort. Och ja gud, hittade massa roliga kort på mig och mina syskon, mammidear, Bebis och allt möjligt :P Det är kul sånt där :)
    Men sisådär, nu blir det snart mat så ska passa på att röka och ta lite dricka innan det är dags att sätta sig. Trevlig helg på er alla!



Ta hand om er!
Mr & Mr Ocean - Livet som sambos♥




Några av de kort jag hittade :) <3







Ocean

Neeeemen hejsan :) Här sitter man i pyjamas långt in på söndagseftermiddagen och bara myser med älskling på vår första alla hjärtans dag. Morgonen bjöd på mumsig frukost och sen lite film och sen lite spel. Har varit en såndär toppen söndags-morgon och älsklng och jag bara njuter av att ha hela dagen framför oss :D
    För övrigt så ska vi lite senare nog ta en tur ut till skäblacka och lämna av lite saker hos mamma Ocean så att vi kan börja rusta upp här hemma. Hela lägenheten ser ut som en krigszon efter tepetseringen, som vi förvisso blev supernöjda med, och det är dags att börja städa :) Angående tapetseringen så gick köket från grön/ljusgrönt med blommönster till en vitbeige tapet med silverakigt rutmönster, hallen gick från orange med mönster till svartrandigt med silver i sig, sovrummet blev sandfärgat efter att ha varit grönt med bård uppe i taket och vardagsrummets tidigare randmönstrade 70-talstapet blev granitfärgat med vit/gråmönstrade fondväggar. Det blev kanonfint :D Både min Mr Ocean och jag är helt saliga över hur vårt fin vårt hem börjar bli :) Nästa projekt är att kakla in badkaret och lägga in våtmatta i badrummet, som för övrigt blev ommålat i vitt, och göra två konstverk av frigolit och tapet/tyg.. En idé som jag fick från Mr Oceans kompis fru som hade en så vacker väggdekoration hemma i sitt hus som jag bestämde mig för att efterlikna.. Ja, lite copycat med den var så fin så det tar jag :D
    Nu ska jag sluta skriva tror jag för min hand verkar inte uppskatta att den används. Var lite sådär superklantig och slog den rätt in i dörrkanten imorse när min Mr Ocean och jag busade. Tänkte springa efter och ge han en klapp på stjärten och laddar fullt men glömmer att väggen liksom alltid stått där så det sa pang och jag sa aj. Älskling höll på att skratta ihjäl sig för det tog verkligen tvärstopp. Man kunde se dörrkanten på min hand medans den svullande ^^ Men det blev inte så mkt värre.. Lite värk och lite öm men annar så ;)


Ta han om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

   


"Vardagsrum, kök, vardagsrum. Var inte lätt att ta bilder så att man ser mönstren men de här vart relativt bra :)"


Ocean

Hallå i stugorna. Det ack så bistra och kalla januari har övergått i Februari. Med hopp om lite mindre snö och kanske en glimt av solen drog vi nog alla upp persiennerna och blev besvikna. Kommer nog inte ihåg senaste dagen deti nte snöade nu. Har gkömt allt vad sol och bad innebär och ska jag vara riktigt ärligt så tänkte jag förut på "Tänk om snön aldrig försvinner??" Man har ju hört på nyheterna och överallt om Global Uppvärming och miljö hit och miljö dit så varför inte. Tänk om det från och med idag alltid kommer snöa här i Sverige!!?? Vilka är med till miami då? Haha ;)
    För övrigt så står jag på jobbet och ska när som börja med rapporteringen av morgon och kvällstidningar. Om cirka 15min är det dags att låsa och åka hem och jag kan inte bärga mig.. Vill att min älskling kommer NUU.. Vill att han ska hålla om mig och få bort det onda i magen. Är inte alls på topp idag. Frusen, ont i magen, skaig och allmänt jätteseg. Säkerligen min tur att bli sjuk nu eftersom min Mr Ocean var dålig häromveckan och min systeryster ligger nu.. :S hmm. Inte kul! Så med andra ord har inte dagen varit sådär jätte bra. Gick upp tidigt, åkte på en buss som höll på att skaka sönder i snöstormen och skottade mig blå utanför mammidear :P 
    Imorgon blir det att dra täcket över huvudet och gömma sig i den blå soffan vid datorn medans killarna fortskrider arbetet med att tapetsera om vår lgh:t :D Weei!! Längtar tills det blir klart, för det är inge kul för en perfektionist som jag när det yr damm och spackel och luktar färg och sånt i heeeela hemmet :S hmm!
    Men men, nu blir det jobb sista kvarten och sen hem ;)


Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

    

   


RSS 2.0