Ocean

Ooooh vad det varit dåligt med uppdateringar senaste 1½ veckan.. Har tänkt göra det massa ggr men sen när datorn har stått där framför mig så har det inte funnits tid eller inspiration. Men nu satte jag mig ner efter en shoppingtur på staden med kusin och bestämde mig för att skriva några rader om helgen och veckan som gått :)
    Tidigare förra veckan så började jag och min Mr Ocean diskutera om det var dags för en ny soffa då min älskade ikea-soffa började tacka för sig. Och som sänt från ovan ringer en av hans närmsta vänner och säger att han har två svarta skinnsoffor till salu, som dessutom var bäddbara vilket jag insisterade på att vi skulle ha :D Åkte ut på tisdagskvällen och tittade på dom och dom var perfekta. Och med Mamma Ocean i släptåg så fick dom båda sålda på en kvart ;) Härligt svärmor!! Just de, hon köpte en stoor fotölj med tillhörande pall också :) Så nu har vi ny soffa i lägenheten och idag kommer baby hem med tapet och färgprover PLUS att elektrikern var här igår OCH idag och fixade sista plattan och eluttagen :) Oooohhh vad finfint det klommer bli!!
    När helgen kom var det dags att åka till viken på fredagseftermiddagen eftersom jag skulle jobba på lördagen. Käkade gott och spelade spel och drack vin tillsammans med familjen på landet och vi hade det jättemysigt. Lördagens jobb gick kanoners och på kvällen hade Mr Ocean och jag planerat dundermys-kväll med tacos och film men så blev det inte, hihi.. Nee, in kommer Marcus och Lina och vi korkade upp vinare och öl efter varandra och spelade spel. Slutade med att jag blev onykter på typ ingenting som vanligt och började beklaga mig om att jag var trött typ halv tolv. Men det blev inte ngn mysgosig säng för mig inte. Lina och jag sminkade oss det värsta vi kunde och lekte fjortisar medans killarna satt och försökte titta åt ett annat håll för att slippa våra oattraktiva nunor ;) Och sen vid 1-tiden så skrev till Lennart (Linus Lennart, hans mammas kompis som han växt upp med som för övrigt har hand om fastigheten vi bor i) och frågade om inte vi kunde få bada bastu. Huset som Lennart bor i har nämligen en sån där härligt källare med gym, solarie och bastu :P Och visst fick vi det. Så vi tvättade av oss sminket, packade vin, öl och handdukar och bagav oss ner till bastun :D Väl där blev jag sådär superduper trött så jag låg och halvsov på golvet inne i batsun men killarna och Lina pimplade öl vilket resulterade i en sjujäkla fylla när vi kom ut i snön igen :P Klockan hade vi den här tiden sprungit iväg till halv fyra och vi, som bestämt oss för att käka Macedonkan, fick nästan springa upp för att hinna handla mat. Nöjda och belåtna gick vi hemmåt runt 4-tiden och med två påsar mat, en påvägbort-fylla och en Lina som vi fick tvinga in i hissen klämde vi oss in alla fyra och tröck på vårt våningsplan. Och pang. Hissjäveln rent ut sagt börjar arbeta, dör och åker neråt ca 20-30 cm. och sen satt vi där. Fyra pers, fullt påklädda, två påsar mat och en Lina som är hysteriskt rädd för hissar. Fyyyy fan! Hissen är ungefär 100*70 cm så ni kan förstå hur tårngt och varmt det blev där inne. Men det var bara att ringa det där numret som står di knapparna och då svarade ngn Björn och tog adress och så och skickade ut en jour-gubbe som skulle komma och hjälpa oss! Han kom efter ca 40 minuter. 40 MINUTER!!! och sista kvarten så började jag få panik också.. neee fy vad det var otäckt!
    På söndagen sen var älskling och jag braa sega och spenderade dagen framför datan och såg på film.. Blev riktigt myspysigt faktiskt! Men sen satte veckan igång igen och Baby åkte till jobbet. Jag träffade Lina och gjorde stan och fyndade massa fina kläder innan jag och min Mr Ocean efter hans jobb åkte och storhandlade och sen käka kina-mat :D
    Har varit vilda dagar sen jag skrev sist haha.. Men vi lever ;)


Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

*

"Hissen som vi satt fast i i 40minuter :S"


Ocean

Freeeedag :) Har satt mig framför datorn en sväng innan det är dags att dammsuga :) Puuh, med tre city-kissar blir det mycket hår och framförallt kattsand i HELA lägenheten. Dammsugaren är min nya BFF ;) Haha.. Min fredag började imorse vid kvart i sex när jag praktiskt taget fick dra min fina lilla Mr Ocean upp ur sängen. Han var så trött stackarn. Usch. Men han blev lite gladare när han kom på att det var fredag iaf :) Blev ju lite sent igår eftersom vi var hos kusin Linda och fikade ett par timmar. Var mycket trevligt och vi fick oss mycket skratt och härligheter :) Tål att göras om och nästa ggn som troligen blir på måndag så är det vår tur att hålla med kaffet och då kommer hon hit ist :D Men efter att min Mr Ocean åkt till jobbet imorse iaf så kröp jag ner i soffan och somnade till sjunde himlen och sov fram till Älskling ringde mig vid halv elva.. Ne just det, vaknade till vid 9-tiden o gick upp o tog en cigg men stupade som en sjuten hare in i sängen igen :P Sen har jag käkat frukost, städat, diskat (Det vanliga) och spelat lite sims.. Börjar bli lite ev en simsnörd haha :P Kan bygga hus i mängder, fast jag spelar aldrig ^^
   Snart kommer min baby hem. Ska ner och möta honom då så ska vi åka och inhandla lite fredagsgott och sen hem och bara vaaa. Är så dunderhärligt med helg, speciellt sen han började jobba och vi fick en rutin i livet. Man uppskattar fredag och lördag på ett helt annat sätt än när man konstant går hemma :S
    Har förresten fått svar från vetrinären om vår city-kisse Bebis knöl på nosen. Han tyckte inte det lät bra utan sa åt mig att ta henne till en vetrinär och undersöka den. Men lagom till när jag skulle ringa och boka tid så började den krympa och bli till mer av en sårskorpa så troligen var det bara en lite infektion som hennes kropp läkte själv :) Är fortfarande lite kvar men håller koll på den!!
    Blir en kortisblogg för dammsugaren ropar på mig och kattsanden springer snart och gömmer sig ;)



Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥ 





"Kusin Linda och jag :) "











"Min Mr Ocean. Guuud så snygg ;) "


Ocean



Jag känner mig hedrad att jag får dela mitt liv med en sådan underbar man. Som sänd från ovan rörde om han om mitt liv och skapade en vardag jag bara kunnat drömma om. Jag svävar fram på rosa moln, dagarna igenom, och saknar sönder mig när han inte ligger i mitt knä och är så underbar som bara han kan vara. Du vet vem du är min vackra man och jag hoppas att du tar det till dig. DU är helt underbar, fantastisk, vackrast och den mest otroliga person jag mött. Trots vår korta tid tillsammans så känns det som om jag alltid känt dig och du förstår mig på alla sätt och vis. Tack för att du finns min Mr Ocean, tack för att du finns!




Man kan aldrig få för mycket av kärleksförklaringar, eller hur ;) Står på jobbet och saknar sönder mig på min Mr Ocean. Imorse när det var dags för honom att gå upp så somnade jag om och vaknade först när han kom in och pussade mig hej då. Fy uch och blä. Blev helt uppochnervänd få.. Brukar ju gå upp med honom och göra frukost och packa matsäck så han får med sig allt. Är lite av en hönsmamma när det kommer till sånt :P Och sen när han är klar brukar det vara en tio min kvar innan han behöver åka och då lägger han sig i mitt knä och myser.. Halt underbart!! Men så blev det ju inte idag då. Träffade honom lite sömndrucket ungefär två minuter innan han rusade ner till bilen och så var det med. Men va tänker ni, han kommer ju hem vid fyra.. Jo förvisso men då åkte ju jag :( Började jobba fem och det var planerat att jag skulle gå ner och möta upp honom när han kom hem och direkt åka till mitt jobb. Men så blev det itne heller. Nee.. Älskling hade fått ett jobb som drog ut lite på tiden så för att det skulle gå snabbare ringde han mig och sa i princip - Spring ner så får du åka med ut och ta bilen direkt därifrån. WIHUU tänkte jag eftersom jag i ca fyra månader nu har underat hur hans lastbil ser ut inuti och vill se min baby i action ;) Ner fort som attan (efter att ha upptäckt att låskoppen, eller den där saken som man stänger runt låset på insidan av en dörr vet ni har hakat sig. Började nästan gråta för jag inte kom ut. Men jag lirkade upp det allt :P ) Kommer ner på gatan iaf med flåset i högsta hugg och där står han. Min baby i sin fiiiiina lastbil och väntar på mig. På lilla mig :) Kände mig stolt som en tupp när jag klättrade upp i lastbilen :P Men vad högt det var. Fick en chock när jag öppnade dörren.. fick ju klättre som en grobian för att komma in ^^ haha..
    Men efter många om och men så fick vi allt gjort och jag kunde bege mig mot jobbet. Kom en kvart för sent men hade redan ringt och förvarnat. Och nu har det alltså sprungit iväg cirka tre och en halv timma och jag ska snart börja göra ordning för stängning. Sen efter det ska jag upp i lägenheten en snabbis och hämta grejer, svänga förbi mammidear <3 med familj och säga hej och sen bege mig den låååånga kalla vägen hem mot mitt Norrköping. Men jag skulle kunna åka tusen mil för att komma till min älskling så 5 är ingen big deal ;)


Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

Ocean

God eftermiddag alla därute. Äntligen har jag tid att sätta mig ner och ta det lite lugnt innan det är dags att börja laga middag till min älskade mr Ocean som kommer hem vid 4hugget :P Gick upp som vanligt med honom imorse vid halv sex och fixade hans mackor och packade matsäcken till jobbet och sen kröp jag i säng igen när han åkt. Låg och lyssnade på radio i ungefär en halvitmme innan jag lyckades somna om och vet ni vaaad? :) Efter en halvtimma så väcks jag av att ngn säger "Älskling" och tittar sömndrucket upp och då står min älskling i dörröppningen, i full arbetsutsyrsel (som jag sagt till honom att jag så gärna vill se honom i :D ) och nya superfina arbetsskor och är hemma och hälsar på! Hans lastbil var inte färdig på verkstaden än men när han var hemma under dom där minuterna så ringde dom och sa att nu var den allt klar :D Så det var bara för honom att smyga iväg igen, trots att jag mer än gärna skulle behålla honom hemma ;) Ohh han var så fin min älskling. Jag är sååå stolt över honom :D Jag pussade honom hejdå och låste och kröp till sängs igen för att sova ngn timme till.
    Och så ringde klockan. Jag var så trött så jag lyckade stänga av tre eller fyra alarm ( :P ) men så ringde pappidear och då vaknade jag allt :D tack pappi! Upp och hoppa var det som gällde och visst gjorde jag det. Direkt på med datorn och spotify och sen körde jag ett träningspass innan en förbaskat god frukost. Sen under dagen har jag diskat, dammsugat, tvättat håret och bäddat.. Lite sådär lagom göra för en dag tycker jag! Fast det är klart, här hemma skulle jag kunna pyssla hela dagarna. Trivs så oerhört både i lägenheten, i Norrköping och att bo tillsammans med min baby är det bästa som finns! :)
   En annan grej som inte är så kul är att jag upptäckt en knöl på nosryggen på Bebis, vår äldsta city-kisse. Hon är ju då mammas Bebis på alla sätt och vis så jag är jättenervös att det ska vara något farligt som cancer eller så. Min Mr Oceran sa att det kanske är för att hon blir äldre men nee det tror inte jag. Hennes profil har förändrats och hon är nästan svart där "bulan" är.. Har kontaktat en vetrinär och hoppas få svar vad det kan vara :(
    Nu är det nog dags att börja fundera på vad man ska äta idag då :D Ska göra ngt supergott till min älskling!


Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

*




"Bebis,En av mammas älskade city-kissar"






"Mr & Mrs Ocean <3 "

 


Ocean

Nemen God kväll alla därute. Vintermörkret har lagt sig tillrätta och nu är det bara att invänta läggdags som idag får bli runt tio-tiden efter lite cashewnötter och Trauma på 3:an :) Har spenderat mestadels av dagen inomhus och städat och packat upp kartonger. För även om vi har det fint här hemma nu så finns det myyycket att packa upp. Så nöp mig själv i näsan och tvingade mig in bland kartongberget och hittade påde det ena och det andra. Lite kul faktiskt.. Fick upp alla dvd-filmer i bokhyllan, klockan på väggen och alla Mr Oceans pokaler trängs nu på översta hylla tillsammans med en sånd där "klick it"-spotlight el vad dom heter ;) Efter flera timmar av städ så var jag klar vid tre-tiden och då packade jag väska och gav mig ut på stan. Gick bort till biblioteket och lämnade böcker och sen en sväng till ica.. Tog också en sväng förbi Tiimari och köpte en fint gratulationskort till pappidear som fyller år på söndag :D
    Var hemma igen vid tio i fyra och då var det dags att sätta igång med middagen. Baby räknade med att vara hemma till kvart över 4 ungefär och eftersom dagens rätt var kalops så fick jag skynda på lite :P Mr Ocean kom hem och vi satte oss och åt medans han berättade hur det hade gott på jobbet. Första veckan var plnaerad så att han skulle åka med tjejan som kör hans bil för tillfället för att komma in i rutiner och så eftersom deras företag bytt ägare. Men så blev det inte. Älsklingen fick hoppa in och köra direkt och berättade att han "Fortfarande har det" med tanke på hur hans kollega satt och krampaktigt höll sig i när han tog rondellerna på brehäng ;) (Något överdrivet men blir lite roligare då :P ) Och efter klockan ett, när hans bil lämnades in på service så hoppade han över till en annan kollega och följde med honom resten av dagen. Då satt han däremot brevid för att vila armen lite för han var lite öm och hade träningsvärk stackarn.. Men över det hela så gick dagen kanon och han riktigt lyser av glädje över att äntligen ha fått komma tillbaka efter så lång tid!!
    Efter middagen så la vi oss i soffan och vilade maten runt en halvtimma innan vi klädde påoss och tog en lång och härlig kvällspromenad. Var lite kallt emellanåt men vindarna var friska och det var jättehärligt. :)
    Nu är det dags fö tv så till nästa gång:


Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

*



"Älsklingens pärla :)"


Ocean

Och så var det söndagnatt. Dagen har passerat i rekordfart, men det kan mycket väl ha med att göra att jag, för första ggn på länge faktiskt :), sov lääänge idag. Tror inte jag gick upp förrän ett då Mr Ocean kittla mig på fötterna och sa "Vad hade du tänk o göra inatt" o skrattade. Men det var skönt vill jag lova. Var jättetrött efter några intensiva dagar på jobbet. Dom tog musten ur mig! Älsklingen däremot var jätteduktig o gick upp par timmar tidigare än mig. Var väl såhär i efterhand smart av han eftersom han imorgon börjar jobba igen som jag skrev igår. Och visst var han duktig.. Kröp i säng vid tio-tiden och somnade nu för cirka en halvtimme sen :) Håller tummarna för att han inte är såå jättetrött imorgonbitti :P
    Senare under dagen tog vi en tripp till Willys i hageby för att fylla upp kyl o frys lite och framåt kvällen så fick vi besök av Mamma Ocean som hade med sig mormors köttfärssås.. så jag kokade upp lite pasta och sen blev det middag. Jättegott och jag åt tillochmed majsen som var i - vuxenpoäng till mig ;) Satt och småpratade lite tills hon gick över till mormor o morfar igen och älsklingen och jag började varva ner för kvällen. Käkade lite glass och kollade på film, precis sådär lagom mysigt :)
   Nu däremot så tänker jag gå in och göra min Ocean sällskap i sängen. Godnatt!!


Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

*




" En av julklapparna från min mamma och mina systrar. Kändes såå ni!! sa dom.. Och visst gör det :P"


Ocean

Och så till sist var nya året här. År 2010 har gjort entré och iom det vill jag ta tillfället iakt att avge ett litet nyårslöfte. Och mitt löfte är att sköta min blogg bättre. Nu ska det bli bilder, tätare uppdats, saker som händer Ocean-coulpe och dears citykissar och drömmar och önskningar! Och så gäller det bara att hålla det och ge sig attan på att bli duktigare :D

Och jag börjar redan. Äääntligen är Mr Ocean och jag hemma i vår lilla tvåa i stan. Har tänt några ljus och Älskling sitter i soffan och smuttar på ett glas iskall jäger efter att ha varit duktig och kopplat in tv:n. Blev ju utan tv där typ en vecka eftersom vår antennkabel mystiskt försvann i flytten. Men nu är den alltså återfunnen och inkopplad :)
   Våra små city-kissar busar omkring som vanligt och varvar med att lägga sig ner halv utmattade och vila ett tag. Har saknat dom såå mycket och känns så skönt att vara hemma hos dom igen! Har tillochmed köpt lite lördagsgodig åt dom som dom ska få sen när vi äter mat, men shh, säg inget för dom vet inte om det ;)
    För övrigt så pratade jag och min Herr Hav förut om hur skönt det är att vara hemma igen nu när det börjar kännas som ett riktigt hem. Jobbade och slet så mycket under tisdagsnatten så det kändes lite som att bli snuvad på konfekten när vi sen åkte till viken över nyår och inte riktigt fick njuta av vårt nya fina hem! Men nu njuter vi så det sjunger om det och hela lägenheten bara lyser av värme, kärlek och mys!
    Senare ikväll så blir det lite mat och sen mysa ner sig i soffan, som oturlig nog gick lite sönder förra helgen men som vi löste provisoriskt genom att skruva bort benen så att den står direkt på golvet, och där blir det nog en film och lite snacks. Båda två är slitna efter en lång och rätt så utamattande, men ack så rolig och trevlig, helg tillsammans med familj och vänner så om min magkänsla har rätt så kommer jag och Mr Ocean att krypa ner i sängen rätt så tidigt för att sova en riktigt skön och lång natt!

Imorgon blir det att åka och handla mat och dags mig att fixa älsklingens första matlåda. På måndag börjar han jobba igen efter sjukskrivningen som började i mars -09 och det ska bli så kul. Jag är så glad för hans skull att axeln läkt så bra efter operationen och håller mina tummar och tår för att han snabbt ska komma in i rutinerna igen och trivas som fisken i vattnet!


Ta hand om er.
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

*


"Vårt nya skrvbord som numera pryder lägenheten.
Dock mycket finare hemma hos oss än på bilden,
 ser väldigt kallt och tråkigt ut :P"

 


RSS 2.0