Ocean

Nemen God kväll alla därute. Vintermörkret har lagt sig tillrätta och nu är det bara att invänta läggdags som idag får bli runt tio-tiden efter lite cashewnötter och Trauma på 3:an :) Har spenderat mestadels av dagen inomhus och städat och packat upp kartonger. För även om vi har det fint här hemma nu så finns det myyycket att packa upp. Så nöp mig själv i näsan och tvingade mig in bland kartongberget och hittade påde det ena och det andra. Lite kul faktiskt.. Fick upp alla dvd-filmer i bokhyllan, klockan på väggen och alla Mr Oceans pokaler trängs nu på översta hylla tillsammans med en sånd där "klick it"-spotlight el vad dom heter ;) Efter flera timmar av städ så var jag klar vid tre-tiden och då packade jag väska och gav mig ut på stan. Gick bort till biblioteket och lämnade böcker och sen en sväng till ica.. Tog också en sväng förbi Tiimari och köpte en fint gratulationskort till pappidear som fyller år på söndag :D
    Var hemma igen vid tio i fyra och då var det dags att sätta igång med middagen. Baby räknade med att vara hemma till kvart över 4 ungefär och eftersom dagens rätt var kalops så fick jag skynda på lite :P Mr Ocean kom hem och vi satte oss och åt medans han berättade hur det hade gott på jobbet. Första veckan var plnaerad så att han skulle åka med tjejan som kör hans bil för tillfället för att komma in i rutiner och så eftersom deras företag bytt ägare. Men så blev det inte. Älsklingen fick hoppa in och köra direkt och berättade att han "Fortfarande har det" med tanke på hur hans kollega satt och krampaktigt höll sig i när han tog rondellerna på brehäng ;) (Något överdrivet men blir lite roligare då :P ) Och efter klockan ett, när hans bil lämnades in på service så hoppade han över till en annan kollega och följde med honom resten av dagen. Då satt han däremot brevid för att vila armen lite för han var lite öm och hade träningsvärk stackarn.. Men över det hela så gick dagen kanon och han riktigt lyser av glädje över att äntligen ha fått komma tillbaka efter så lång tid!!
    Efter middagen så la vi oss i soffan och vilade maten runt en halvtimma innan vi klädde påoss och tog en lång och härlig kvällspromenad. Var lite kallt emellanåt men vindarna var friska och det var jättehärligt. :)
    Nu är det dags fö tv så till nästa gång:


Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

*



"Älsklingens pärla :)"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0