Ocean

Oooh så mätt jag är. Står på jobbet och har precis haft min lunchrast. Cirka fyra timmar kvar på jobbet, känns som det kommer vara ena lååånga timmar. Men vem vet, det brukar ju bara säga tjoff så är det dags att sluta. Håller tummarna att det blir så idag med :)
    Gårkvällens grillparty slutade med en tripp till davidssons med tanken att slå klackarna i taket.. Blev väl inte så mycket dans i slutändan men trevligt var det. Hela kvällen var perfekt med god mat, trevligt sällskap och spel.
    Idag följer mammidear och mandimus med mig och älskling <3 hem till stan för en övernattning. För älsklings del så blir det en tur till huvudstaden för att hämta hem pärlan och för min och resten av sällskapet blir det shopping. Mamma skulle visst köpa en ny plattång och syrran skulle köpa skor o kläder.
    Och sen blir det måndag. Ny vecka, nya tag! Ska bestämt dra med mig baby till badhuset då för lite motionssim! Jag är så sugen på att prova det för jag har inte riktgit hittat en träningsform som känns hundra så det vore kul om det funkade.. Måste bara hitta par badbyxor till killen och en bikini-BH till mig så är vi ready to go!
    Nu ska jag packa upp cigg. Ha det bäst!




Ocean

MisaMi har fått bebisar <3

4st.. En sköldpaddsfärgad, en orange och två vitoranga!


:D




Ocean

Halloj.. Är på språng ut på stan med plånboken i högsta hugg! Ska förbi systemet och sen till Gina och kolla in en tunika. Grillparty hos mammidear ikväll och då ska jag vara finfin ;) Älskling <3 drar till sthlm med lastbilen efter jobbet och gör oss sällskap senare ikväll.. Ska förbereda en good jägergrogg och en puss tills han kommer. Har saknat honom enda sen han cyklade hemmifrån imorse.. <3 
    Imorgon blir det jobb 15-21 och sen packar vi bilen fulla av mamma o mandimus så följer dom med hem.. Så söndagen blir full av shopping ute på ingelsta medans älskling hämtar lastbilen i sthlm :)
    Trevlig helg på er alla!!

   


Klockan som jag köpte häromdagen. Tack älskling <3 för att du hjälpte mig!! :D



Ocean

Oooo så skönt det är att vara klart med storstädningen :) Det skiner och glittrar och luktar himmelskt här hemma! Och så har jag ju tvättat också, känner mig lite duktig :P Nu blir det att ställa sig och bryna färs och hacka grönsaker för idag blir det en "förhoppningsvis" supergod taco-gratäng. Imorgon är det fredag och grillparty hos mammidear med co. Blir nog en o annan grogg också ;)



Ocean

Ohhh vad jag är trött :P Ska alldeles straxt krypa ner i sängen tillsammans med min älskling <3 och se på bond efter en lååång men oh så trevlig dag. Lilla födelsedagskissen Conny fick en ny klösbräda, FULL av kattmynta så dom blev som galna här inne alla kissarna, och så fick han en leksak med en liten råtta på en pinne. Baby och jag har införskaffat oss vår allra första grill tillsammans. En lite trevlig elgrill på stativ, som vi invigde nu på kvällen med marinerad kotlett och pomme - smarrig som f*n - tillsammans med en päroncider ;) Sen har jag också, äntligen, fått min del av den officiella bröllopsserien. HAHA, där fick ni Emmah och Mamma.. Det blev en jättefin äpplecider i glasflaska med blå etikett som numera bor i vårt barskåp i köket *stolt* Låter de många bilderna nedan tala för sig själva och säger god natt :D

















Ocean

Idag fyller vår busunge till katt Conny the man 1 år :)

Då blir det ballonger och serpentiner.. får se om jag hittar något extra mumsigt till honom i affären sen :D






Grattis Conny ♥






Ocean

Halloj :)



Sitter framför datorn efter att ha legat ett tag på golvet framför tv:n.. känner mig lite stel i käken :P Älskling har okuperat soffan och har sovit som en stock sen 5-hugget. Stackarn var precis utpumpad efter tandläkarbesöket tidigare under dagen. Det gick bra under omständigheterna och han var så glad när vi gick därifrån. Bedövad på vänstersidan spatserade han hem och åt en päronsplitt :) Nästa gång får han en remiss till sjukhuset för att få hjälp med sin rädsla.. håller tummarna att det ska funka :D
    Ikväll så blir det bond-film och pizza. Härligt och slippa laga mat, kände inte för det just idag. Och bond-filmerna är alltid lika bra för jag kryper alltid upp i älskling famn på ett speciellt sätt som gör filmerna ännu bättre :)

Skönt förresten att det åskade loss lite förut.. Vi satt och spelade alfapet på balkongen och kunde för första ggn under dagen andas och nudda varandra utan att klibba fast :P



Ocean

Jaha ja, då kan man stolt säga att man träffat på Lars Winnerbäck då :P Sitter i lugnan ro i kassan på jobbet när Amanda flyger upp bakom mig och viskar "Lars Winnerbäck är i affären" Jag typ, men, vem är det då innan poletten falle rpå plats. Kan väl inte påstå att jag är sådär jättestort fan men jag gillar hans musik. Så kommer han med sitt gäng och ställer sig i kö och precis innan, och då menar jag PRECIS innan han ska börja packa upp varorna på bandet så kommer Janne och öppnar kassa ett och han tar den istället.. surt sa räven. haha.. Men men, han var här iaf :P


Ocean


Halloj allihopa :) Vilken härlig tisdag det varit hitills. Men tanke på vilket regnigt och tråkigt väder vi haft senaste dagarna så måste jag ju säga att dagens sol och värme var varmt välkommet :P Ska ta och städa på balkongen lite och sen tjata till mig tre stycken penséer av älskling <3 så att jag kan plantera om min fina ampel där ute :) Fast säg inget till honom om det för då kommer han bara säga att vi kvinnor bara vill ha och vill ha ;)
   Och så får vi hoppas att vädret håller i sig för om det är soligt ikväll så ska jag bjuda älskling på saft och nybakta bullar framåt kvällskvisten efter att vi varit duktiga och rensat "ådin" i garaget :)
Trevlig eftermiddag och kväll på er alla!




Ocean

God morgon där ute i vårvädret. För ca tio minuter sen var det lite grått på himlen och nu spöregnar det. Skulle inte förvåna mig om det är världens solsken om en kvart :P
    Uppr med tuppen denna lördagsmorgon för att fixelifixa tvätten och tyckte det inte var så stor idé att lägga mig igen för då skulle jag säkert sovit bort hela dagen.. och det går inte :P Fast jag måste ju säga att det var otroligt lockande när älskling låg och sov så sött att bara krypa ner under täcket och hålla om honom.. Fast det gjorde jag lite grann iaf, fast inte under täcket :)
    Och så äntligen kan jag ladda upp bilder på baby's nya fina lastbil. Har ju inte kunnat gjort det tidigare för bilderna har legat på hans mobil men nu så, nu har jag stulit den och kan ladda upp bilderna :) Det är så kul att se han med den nya bilen. Han är stolt som en tupp, kan tänka mig lite att nyblivna pappor ser ut som han gör ;)
    Nu börjar älskling vakna till inne i sängen. Lite snopet måste jag få säga för jag trodde han skulle sova lääänge idag. Fast han var inte så onykter när han kom hem igår från sitt brödraskap. Han kastade sig direkt på DHL-paketet som låg i köket och slet upp det för att få se sin nya mini-radiostyrda-helikopter : Jättekul liten sak och katterna var som galna haha.. Men men, fruskot på ingång så fort han tagit sig ur sängen. Idag känner jag för oboý och rostade mackor med marmelad och ost - smaskens!






Gamla pärlan över och nya neranför :) !




Ooh så fin <3








Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

   


Ocean

God kväll på er därute.. Klockan är snart tio och jag ska, innan läggdags, fixa ordning älsklings sallad till jobbet imorgon :) För ett par veckor sen så försökte vi byta ut hans jobbmat till något lätt och bra som han inte behövde värma utan kunde äta var han än befann sig på vägarna. Resultatet då blev äntligen subs med sallad, ost, skinka, gurka o tomat :P Supergoda mackor, smakade dom själv, fast med paprika.. Nu däremot kände han för en ändring och med det blir det lite sallad ist :)
    För övrigt idag så har jag städat i köket. HAr ricit ur alla skåp och sorterat, slängt och ställt in fint och organiserat. Blev supernöjd. Hittade också två saker som vi länge letat efter nämligen brödrosten och badrumsvågen. Dom hade gömt sig längst in i en varsinn påse i skänken hihi.. Blev ju med det också en supergod kvällsmat med oboy och rostat bröd med marmelad och ost :D
    Och så tog vi en sväng till ingelsta när baby slutade jobbet. Slängde lite skräp på returpunkten och tog med en drickaback som stått i skafferiet ungefär 6 månader.. HAndlade lite på maxi och hittade då en nyhet i brödhyllan. Jag blev alldeles kär och vi köpte hem två påsar med brödet som kom från skogaholm och hette SKOGAHOLMISAR :D Gud så gulligt.. och goda såg dom ut att vara också :)
    Min lilla fina Linus som inte alls fick mycket sömn inatt (söndag till mådag) däckade i mitt knä efter kvällsmaten. Han är så underbart söt.. Var svårt att väcka honom när jag visste ur utpumpad han var. Men jag gjorde det snabbt och bäddade ner honom i sängen och där ligger han nu och sussar. Skulle vilja ta ett kort på honom men med min tur skulle jag säkert väcka honom så det får jag strunta i ;P Nu blir det sallad..



Ta hand om er!
Mr & Mrs Ocean - Livet som sambos♥

RSS 2.0