Ocean

Efter en helg full av flytt tackar nu jag och Mr Ocean för oss och går och lägger oss. Tack och god natt, kort och gott, Zzzz.. Så otorligt slitna och trötta :S Lite off so mni kanske märker men svårt att vara annat när man precis kommit hem efter en låååång dag ute i regnet precis genomsur. Vill ändå påpeka att flytteriet gått kanoners och vi fick mycket gjort vilket underlättar inför nästa helg. A week to go. Älskar min man!


8 Dagar kvar - Ocean Resident♥


Ocean

Efter en ooootroligt lång lördag har älsklingen och jag äntligen kommit tillbaks till hagen. Med lördagsgodis upphällt och en film på G myser vi ner oss i soffan där vi säkerligen kommer slockna som djur.

Själva flytteriet har idag gått lite på sniskan. För det första hade vi inte med oss alls mycket in till stan eftersom vi idag skulle fokusera på att hjälpa mamma Berg att flytta ut till huset och för det andra så har inte mamma Berg lite saker att flytta.. Neeeee här snackar vi prylsamling i världsklass ;) Skämt åsido så satte vi ganska snabbt igång med att konka och släpa med oss saker ut från hennes lgh:t (vårt nya hem :D ) och packade minihissen i trapphuset överfull. Såg lite kul ut faktiskt när mr Ocean och Lövet åkte hissen tillsammans med tusen kartonger varpå baby gnäller "sluta" och "åhh lägg aaaav" när Lövet retar honom på alla möjliga sätt där inne i den nerfarande hissen ;)
Jag som kände mig sådär superaktiv gav mig själv befälet och satte igång med att bära ut allt killarna ställt av i trapphuset ut till bilen och visst fan ska det komma en sån där ääääcklig fyllegubbe som inte kan svenska och börja bråka. Han hängde sig in i lastbilen och när jag visslade och bad han sticka där ifrån började han gå emot mig och jag pep in i porten och skrek på min dunderhjälte till karl.. då pös fyllot iväg fortare än en vessla på X ;) haha..
Efter ett par timmars slitande åkte vi ut ett par mil till mamma Bergs hus bara för att upptäcka att det var alldeles för mörkt och stenigt för att kunna bära upp ngt till utehuset (där hon ska ha sakerna tills det stora huset är färdigrenoverat) så det blev att åka hem igen och invänta dagsljus.. Så efter en sjujäkla god middag hos mormor och morfar Berg begav det sig hemåt för att ladda upp batterierna till imorgon. Over and out ;)

Fortsättning följer.



9 Dagar kvar - Ocean Resident ♥


Ocean

Neeee satan så skönt att flytten äntligen har påbörjats. Jag och min karl tog vårt pick o pack och drog till viken vid halv två snåret och hämtade lastbilen som skulle få agera flyttbil under helgen. Efter några inköp av energidryck, pepsi max, ciggaretter och diverse energikicks-varor så drog vi hem till mammidear innan det var dags för rehab för Mr Ocean. Efter rehabiliteringen drog vi mot gusum för att sätta igång packningen som visade sig bli såååå mycket jobbigare än väntat eftersom lastbilen bestämde sig för att vara bara liiiite för hög för tunneln som skiljer gusum och hagen åt. Blä fy tusan muttrade Mr Ocean när han backade tillbaka och sen gick upp mot 740n som stod och väntade. Inget o göra åt det så det var bara att använda pärlan som mellanbil och överpacka den till bristningsgränsen och sen köra de circus 70m (som vi frenetiskt diskuterade precis nu när jag skriver kl 00.24 om det verkligen var så kort/långt ;) ) Och så höll vi på till lastbilen var full..

Knäppte, låste och stängde flaket innan vi hoppade in i hytten. Med Mr Ocean, jag, lövet, en bandspelare från -84, avslagen pepsimax och den största växelspaken jag ngnsin sett brummade iväg upp på e22:an och satte fart mot stan.. satte fart mot vårt nya liv :D

Fortsättnig följer.



10 Dagar kvar - Ocean Resident ♥


Ocean

Ohhhh gud så skönt! Säckarna med skräp är tömda ur sovrummet och jag och min karl bor numera i ett nerpackat men rent hem :) Känns jätteskönt nu när det är gjort men kan ju säga att jag var iiiinte pigg på det när jag vaknade imorse - BLÄ! Men fick låna pappidears bil andra ggn vi skulle ut så ist för att behöva köra ännu en gång så tog vi båda bilarna ut och det räckte med sammanlagt två åkturer.. och visst hjälpte det ju att Mr Ocean blev polers med gubben därute så vi slapp sortera allt så mycket ;) Nu har dom skit att bränna om man säger så!! Har idag även fått besked om att vi har en transportbil modell större kommande helg så både jag och Mr drar en suck av lättnad och börjar redan ladda batterierna för fredag, lördag, söndag som kommer att innebär bära, bära och bära. Aa just det och bära kommer det bli också! Nu däremot känner vi oss lite duktiga så ikväll blir det film och glass till oss och mys på elitnivå!!


14 Dagar kvar - Ocean Resident ♥


Ocean

Rent teoretiskt så har ju klockan slagit över till måndag men det struntar jag i och kör iom det ett inlägg och dag 15 inför flytten. Söndagen erbjöd en hääärlig sovmorgon och eftersom Ocean couple lekte effektivitet på elitnivå igår så var det inte alls så mycket som skulle göras idag. Körde en sen frukost och gav mig sen på det sista i köket medans Mr Ocean gav sig på den ack så lilla med förbenade byrån i hallen. Ingen av oss verkade så värst motiverade med att packa så det blev lite bus här och där blandat med lite rökning och FB innan vi lyckades få ner ngt i våra sista banankartonger. Rensade det två garderoberna i hallen vilka visade sig innehålla mycket smått och gott som bland annat gamla arbetskläder till Mr Ocean som jag fick till när vi ska renovera sommarstället :) Jaa visst hörrni, är ju planerat att Min älskade man ska ta över hans och hans mors sommarstuga utanför norrköping vartefter så det kommer ju bli lite fix o trix där på vårkanten också.. Värsta myspyset!

Måste få leka klyshig som jag så ofta visserligen gör och på allvar deklarera (ni fattar även om det inte är rätt ordval) min otroliga kärlek till Mr Ocean. Han är så underbar på alla sätt och vis och det finns absolut inget bättre än när han pratar om vårt framtida liv tillsammans! Ta till dig det min underbara pojkvän - DU är otrolig och alldeles alldeles underbar! Jag älskar dig! <3


15 Dagar kvar - Ocean Resident ♥


Ocean

Jomen visst hörrni, energin fanns där ngnstans när jag vaknade imorse, trots att jag var jäääkligt segt ;) Mr Ocean stack iväg en stund på förmiddagen medans jag låg kvar och myste i sängen och kan ni tänka er. Den underbart perfekta mannen kommer hem med rosor till mig! Detta bidrog ju ännu mer till en perfekt dag och nu när det snart slår över till söndag kan jag inte mer än att säga att visst blev det så. Har fått mycket gjort idag och det känns alldeles dundermysigt när vi vartefter ska krypa ner i den provisoriska sängen ute i vardagsrummet som består av två madrasser. I två veckor nu kommer vi alltså att bo i ett bananpackat hem. Sovrummet är helt nerpackat och används numera som förvring åt alla dessa banankartinger osm tidigare trängdes i vardagsrummet :) Hall, kök och vardagsrum är nu klart.. om man bortser från mat och två skåp iaf :P

Förutom att packa ner allt så är det ju otroligt mycket skärp som ska slängas så på måndag blir det soptippen för andra gången med sisådär tre-fyra säckar (är vi uppe i just nu iaf) och jag vill inte ens tänka på när vi ska stå o frysa ute på tippen och dela upp allt eftersom vi är så smarta och slänger precis ALLT i en o samma säck :S men det ska väl gå :)

Och just ja. Fick i veckan nu hem bekräftelse om uppsägningen på min lgh:t.. Kuligt värre :)



16 Dagar - Ocean Resident ♥


Ocean

Fredag i all ära tog älskling och jag ledigt från packningen och inriktade oss istället på en supermysig TIDIG eftermiddag innan jag drog till jobbet. Kändes lite halvskönt att verkligen koppla bort allt kaos och kartinger så långt ögat når och det känns som jag har nyvunnen kraft till att fortsätta med sovrum och kök imorgon. Blir ju lite tänka eftersom vi trots allt ska bo här i ca två veckor till så även om det känns otroligt lockande och packa ner allt och bli klar så måste vi ha kvar vissa saker som tex tallrikar, bestick, glas och kläder. Vardagsrummet är näst intill klart och köket är päbörjat men ohh så mycket kvar. Blev ju inte sådär jättetaggade att fortsätta när kartongerna började tryta men det fixade Mr Ocean ornding på med en liten tripp in på birgersson. Två stoooora kartonger o hand och ett löfte om fler klockan tolv imorgon - Det är min handy man o jag älskar honom såå :)

Nästa vecka/helg blir det till att börja köra in grejer till nya placet. Visst att det känns på riktigt nu men då kommer det vara sååå riktigt så det inte går att bortse från det längre. Känns så underbart härligt och jag ser fram mot det något fruktansvärt mycket. Känns verkligen som en nystart i livet! Kalla mig klysha och klappa mig på huvudet men this is it. I'm home (om två veckor iaf ;) ) !!


Ocean Resident - 17 Dagar kvar ♥


Ocean

Med sorg i hjärtat måste jag erkänna att det inte är vidare kul att vakna upp i en lägenhet som är halvnerpackad och kall så innibomben. Det som räddar mig från att bli galen i röran är när jag tänker på varför det är nerpackat och då byts min sorg ist till ett glädjerus som går att liknas vid konsumtion av två platter euro shopper-energidryck och om NÅGON vet hur man leker ekorre på X så är det herrn i huset, självaste Mr Ocean ;) Haha skämt åsido. Gårkvällens packning resulterade i stoooora förändringar då vi blev av med den stora tv-möbeln (Ni vet en sån där i trä med typ ett vitrinskåp på ena sidan och ett vanligt skåp på andra och tv:n i mitten) och iom fick placera vardagsrumsbordet under tv:n och ta in det lilla runda hallbordet framför soffan. Kändes skapligt när det ekade i lägenheten och framförallt när Mr och jag inte kunde ha fötterna på bordet samtidigt, fnys. Det är visserligen lite ironiskt att vi just då ville ha fötterna på bordet eftersom vi annars inte sitter med fötterna på bordet så ofta! Men det funkar, blir lite mindre och lite kalare och lite gulligare ;)

I eftermiddag får vi besked om när vi kan hyra släpkärror och små lastbilar till flytten så då kan vi äntligen börja planera in lite hur och när vi kan köra in sakerna till vårt nya place :) Kuligt värre!


18 dagar kvar - Ocean Resident ♥


Ocean

Trots att flytten varit bestämd i över tre månader för Mr Oceans del så är det först nu, med bara 20 dagar kvar, som vi sätter fart och hetspackar. Jag tycker visserligen det är skönare så eftersom man då slipper bo i kaos så länge innan nya lyan är på ingång. Men sagt och gjort så har vi nu börjat trycka ner Mr Oceans hem i banankartonger och det är braaaaa mycket mer saker än vad man tänker på. Räkningar från 2002 (betalda och fixade så varför är dom kvar??? ;) ) tomma filmrullar, brända skivor och damm till den förbannelsen. Börjar känna mig lite små trängd och stressad eftersom vi som sagt inte har många dagar på oss att packa OCH frakta sakerna fem mil.. och till på köpet så får inte mamma Ocean tillgång till nya strandvillan förrän tjugonde dec och eftersom vi flyttar den förste så blir det liiiite trång där ett par veckor. Men va fan, blir lite dundermysigt sådär med kartonger i varje hörn och bara en soffa och en tv uppställd på någon provisorisk bänk så det löser sig :)

Pekingbo för Mrs Oceans del då. Bond-bruden som flyttar till storstan och lämnar döda gator, mörker och ren luft bakom sig.. (Och lägg märke till att Bond-brud läses med östgötskt uttal och är en bonn-brud och inte någon Sean Penn-donna med pistoler på ställen man inte trodde att en tjej kunde ha en pistol på ;) HAHAHAHA )

Skämt åsido. Köket ser napalmbombat ut så dags att ta en banankartong under armen och slå sig ner med katterna på golvnivå och slå in tallrikar i reklam (äntligen får man användning för den, fast det är komsikt att jag säger så för jag gillar reklam :D :)


19 dagar kvar - Ocean Resident ♥


RSS 2.0